דיכאון בהריון?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/04/2006 | 23:58 | מאת: אריאלה

אני בחודש שביעי. אני חוששת שאולי אני סובלת מדיכאון. יש לי מצבי רוח קיצוניים, אני מרגישה שלא אהיה אמא טובה ושבן זוגי גם לא יהיה אבא טוב. אני נוטה לריב עם בן הזוג שלי. אני מרגישה שלא רק שהוא לא תומך בי, אלא מקשה עלי. אנחנו רבים הרבה, צועקים. לפעמים בא לי למות, או להפסיק את ההריון הזה, כי אני מרגישה שזו טעות איומה ושלא אצליח לתפקיד כאם נורמלית. אמא שלי גם סובלת מדיכאון מזה הרבה שנים, אך אני לא סבלתי עד עתה... למי לפנות? מה לעשות?

21/04/2006 | 15:28 | מאת: איה

מצבי רוח קיצוניים ו/או משתנים זהו דבר שכיח בהריון מי יותר מי פחות כולם חשות בהורמונים המשתנים ועוברות תק' כאלה. החוכמה בכל זה באמת למצוא את האיזון, לא לעבור את הגבול ,לקבל תמיכה מתאימה ועזרה ולחשוב חיובי!!!! הנה הודעה של בחורה מהקומונה שלי בתפוז (באותו נושא) על מרכזים וטיפולים אפשרים זה תקף לחרדות ודכאון כאחד http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=5678&msgid=10409453 את תהיי אמא נפלאה! יהיה טוב את תראי אל תלחיצי את עצמך ותחמירי עם עצמך תמיד פה!!! איה:-)

23/04/2006 | 21:05 | מאת: צביה רן

אריאלה יקרה, אפשר בהחלט להתמודד עם מצבים כמו שלך בערת פסיכולוג ו/אופרחי באך. לא תמיד צריך ואפשר לפתור הכל לבד. לפעמים צריך גם עזרה מבחוץ. רצוי לא להזניח. המון הצלחה ובריאות

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה