חשש מהחדרת כיפה , שאלה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/05/2023 | 20:41 | מאת: רוננ

היי , אני והחבר שלי די התזמזמנו והוא הכניס לי רק את הכיפה וישר הוציא זה לא היה עמוק בכלל ולא הרגשתי את זה בכלל בפנים. זה היה רק בהתחלה ואז ישר הוצאתי. ניתן לציין שהוא לא גמר .. יש לי ממה לחשוש? כי אני ממש מפחדת עכשיו ולא יודעת מה לעשות הייתי בסוף של המחזור שלי (עדיין היה לי דימום)

שלומות. את מקפידה לציין שהיתה רק חדירה חלקית וקצרה ובימים שנראים בטוחים, ושהסיכוי נמוך. וניתן לבדוק הריון בקלות. מה שחשוב הינם החששות שלך, שבכל זאת ישנם. אולי נכון לחשוב על דרך אחרת לשמירה מהריון, ולהתייעץ על כך עם רופא הנשים.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה