אני פוחדת מהפלה נוספת

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/02/2023 | 23:27 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 22 עברתי 2 הפלות בשבועות מוקדמים ועכשיו התחלתי הריון שלישי. אני כל הזמן מפחדת מהפלה נוספת. מה אפשר לעשות?

שלומות. החששות שלך מובנים, על רקע אובדני ההריון שציינת. מידה מסויימת של חרדה לא באמת נמנעת לאחר חוויות מסויימות של אבדן. ייתכן שהתבססותו של ההריון בבטחה והתקדמותו תשקיט את החששות. אם אלו ימשיכו ברמה שתכביד, תוכלי לפנות למרכזי טיפול הממוקדים בבריאות הנפש של האישה ולעבד מעט את התחושות, כך שניתן יהיה לשאת יותר בשקט את ההריון.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה