משקל העובר

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

29/03/2006 | 16:26 | מאת: שרית

היי איה. הזמן חולף לו בקצב מהיר ואני כבר בשבוע 33 חודש שמיני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבעיה שלי היא שאני אוכלת ממש טוב, לוקחת כל מיני תוספים שונים והעובר שלי עדיין קטנטון-בשבוע 32 הוא היה במשקל 1642 ג' וזה נראה לי מעט מאוד. כמה כבר הוא עוד יכול לעלות? בקילו נוסף? אני בספק.. מה לעשות??? האם בגלל האוכל שאני אוכלת הוא משמין או לא..? מהחוששת.. שרית.

30/03/2006 | 08:24 | מאת: דניאלה

ברשותי ספר של ד"ר עמוס בר / טלי רוזין ושם נאמר כי בין השבועות 32-37 העובר מעלה כ- 30 גרם ליום (200 גרם בחישוב שבועי). בכל מקרה העיקר שיהיה בריא, תינוק במשקל 2.5 ק"ג זה משקל יפה מאוד... אני ילדתי פג במשקל 1100 , בתחילת שביעי ובואי תראי אותו היום, מי יאמין שנולד כזה קטן. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

24/05/2006 | 14:43 | מאת: ורדניר

שלום אני ורד שבוע 31 . כמה דברים : 1. הערכות מקשל אינן מדוייקות . חברה שלי ילדה בת במשקל 3950 כשבהערכת משקל העריכו אותה 3.300 . אז נא לקחת את הדברים בפרופורציה. 2. אומרים שמה שחשוב זה קצה הגדילה של התינוק ולאו דווקא משקלו. שרואים עליה עקבית במשקל . 3. אצלי הוא שקל קילו וחצי לפני שבוע והרופא אמר שהוא בתחום הנורמה . נראה לי שאין מדובר בפער כזה גדול. 4. תמיד טוב להתייעץ עם רופא . שיהיה בהצלחה ובכיף

02/04/2006 | 22:32 | מאת: איה

קראי את הודתה של דניאלה היא תעודד אותך! אל תדאגי יהיה טוב אינני יודעת מה גורם לאי עלית המשקל תבררי עם הרופא שלך והסירי דאגות מליבך!!! תמיד פה שיהיה רק טוב איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה