בדיקת Papp-a נמוכה מעט

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/10/2020 | 23:55 | מאת: לולי

שלום רב, בתי עשתה בדיקת שקיפות עורפית והערך של pApp-a היה 0.13 הרופאה הסבירה לה שקיים סיכון של תחסמונת דאון ובנוסף סיכון בריאותי לה... סכנה של רעלת הריון, תסחיף ריאתי ועוד... מאז השיחה הזו בתי הפסיקה לתפקד ולא מפסיקה לבכות...נשמח לדעה נוספת

05/11/2020 | 14:14 | מאת: ד"ר אייזנברג-רומנו גבי

שלום רב צר לי לשמוע על המצב. אם מדובר בחוודת דעת נוספת לגבי הממצאים, יש להפנות את השאלה לגניקולוג. עם זאת, חשוב לציין כי יש אפשרות לסייע לבתך להתמודד עם המצב מבחינה רגשית- גם אם התגובה תואמת את הנסיבות. ניתן לקבל את הסיוע במרפאות לבריאות הנפש של האישה הציבוריות או במסגרות פרטיות. בריאות שלמה דר' גבי אייזנברג רומנו.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה