חרדה מאוד מלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/01/2006 | 23:41 | מאת: ahk

מה יכול להרגיע אותי? קראתי סיפורים מחרידים בנט כאן.ושמחדירים בכח אצבעות לבדוק פתיחה בעת ציר.האם מותר לבקש שלא יעשו לי ככה? איפה אוכל לצפות בסרט על לידה אמיתית באינטרנט? תודה רבה

06/01/2006 | 20:27 | מאת: איה

את בטוחה שאת רוצה לראות סרטים??? יש הרבה אם מחפשים על לידה למשל בגוגל. בדיקת פתיחה לא ממש כואבת אם את רפויה ומרפה את הגוף ע"י נשימות! יש גם מכשיר מכני למניעת חתך ואימון מצב דמוי לידה הנקרא אפינו שעוזר המון לקבל תחושה של "יש שם משהו" ולכן כל בדיקות הפתיחה למיניהן כבר לא חדשות הנה קישור על המכשיר http://www.leida.co.il/page.asp?id=20012 לי עזר מאוד וגם לא נחתכתי! בהצלחה ואת יודעת איפה למצוא אותי:-)))

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה