חשש מהריון ללא יחסי מין

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/10/2019 | 07:49 | מאת: חסוי

שלום רב. אני יודע שהשאלה הזאת נשמעת כנראה מטופשת, אבל אני סובל מבעיות חרדה ואני מרגיש שאני צריך אישור. אני בן 17 ואתמול אומנתי במקלחת. ניקיתי את הזרע עם קצת סבון אבל ייתכן שנשארו שאריות כלשהן, כי אני לא יודע בדיוק לאן הזרע הגיע. אחרי הניקוי נפל סכין גילוח שנמצא במקלחת על רצפת המקלחת ואני חושש שיש סיכוי שאיכשהו נגע בו זרע שלי. אחרי כרבע שעה, אורחת בבית שלי בסביבות גיל 48 השתמשה במקלחת וכנראה שגם בסכין הגילוח כי הוא החליף מיקום אחרי שהיא יצאה. יכול להיות שהיא נכנסה מכך להריון? כן, אני יודע שכנראה שזה נשמע נורא טיפשי אבל משום מה אני באמת דואג. יש סיבה לחשש?

06/10/2019 | 12:23 | מאת: ד"ר אייזנברג-רומנו גבי

שלום רב ראשית ,אין מקום לחשש. עם זאת מציעה בכל זאת להתייחס לחרדה ממנה אתה סובל ולפנות לטיפול שיקל עליך וישפר את איכות חייך. בברכה דר' גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה