חרדות מהריון ןמהלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/09/2018 | 17:50 | מאת: מירב

שלום רב אני בת 40.5 ומתכוונת להתחיל עכשיו תהליך של הזרעות אבל ממש ממש מפחדת מכל התהליך ומההריון ובמיוחד מהלידה עצמה מנסה לקחת כל מיני כדורים להרכיב אבל זה לא ממש עוזר איך מתגברים על הפחד מזה

02/10/2018 | 13:37 | מאת: ד"ר גבי אייזנברג רומנו

שלום רב החשש מהריון ולידה הוא למעשה ספקטרום,המתבטא בעוצמות שונות. החששות יכולים לנבוע מחשש בפן הפיזי או הפסיכולוגי ולעתים אף משילוב של התכנים. הטיפול הוא בד"כ שיחתי.מציעה לפנות לאיש מקצוע בבריאות הנפש המתמחה בבריאות נפש האישה על מנת שניתן יהיה לברר עימך את המקור לחששותייך וכיצד ניתן לסייע לך בתהליך. בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה