לוסטרל שבוע 25 בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/11/2017 | 08:49 | מאת: אורלי

שלום רב , אני בשבוע 25 , לפני ההריון טופלתי בלוסטראל 100 נגד חרדות שעבד מצויין , הפסקתי על מנת להרות . עד כה ההריון עבר טוב , לפני כחודש בעקבות לחץ ממושך החרדות חזרו במלוא הדרן .. מתלבטת מאוד אם להמשיך להלחם ולצלוח בלי טיפול את המשך ההריון או לחזור ללוסטרל ואם כן באיזה מינון .. האם התינוק יסבול מתסמיני גמילה ? האם יתכן כי מינון נמוך יעזור ויספיק? תודה רבה .

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אורלי אם הפרעת החרדה היא עקבית ועצמתה גבוהה יש בהחלט לשקול טיפול. ניתן לנסות להעזר בטיפול פסיכולוגי ובמידה ולא צולח ניתן בהחלט לשקול בחיוב טיפול תרופתי, או שילוב. המינון מותאם לכל אישה באופן אישי כך שקשה להמליץ על מינון ללא בדיקה ומעקב. התסמונת המופיעה בכ30% מהילודים שנחשפו לטיפול בSSRI כעוברים (לא מדובר בתסמונת גמילה מאחר והתרופות אינן ממכרות), כך שברוב המקרים הילוד אינו סובל מתסמינים. בהצלחה דר' גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה