הריון שלישי לקראת לידה שהיה בעזרת השם

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/01/2017 | 19:55 | מאת: מתפללת שבכל בסדר בעזרת השם

שבוע 6+6 מתוקן (לפי הווסת שבוע יותר בדיוק) דופק ברוך השם נצפה והכל ברוך השם מתקדם כמו שצריך!! ובעזרת השם ימשיך כך!! (לאחר איקאקלומין ואוביטרל-אם משנה) באולטראסונד היום: ממצא היפואקוגני היכול להתאים לאיזור דימום במימדים 13*29 ולפני שבועים וחצי 21*4. 1. מה יכולה להיות הסיבה לממצא זה? 2. ממה נובע איזור דימום זה? 3. האם זה מסוכן להתפתחות חס וחלילה!!!!! 4. אמור להעלם לבד? 5.יש הנחיות מיוחדות להתנהלות בשגרה בכדי לא לגרום לא לגדול יותר אלא להתכווץ? יש לציין שנתמכת באוטרוגוסטן 2 בערב פעמים בבוקר. (400 כל פעם) ממש מודאגת בעיקר בגלל שההריון הקודם הסתים בהפלה בעקבות דימום ושגם שם נצפה איזור דימום, אשמח להרגעה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב לצערי איני יכולה לסייע בתשובות שאינן בתחום עיסוקי.את השאלות שהעלת כדאי להפנות לרופא גניקולוג. בברכה דר' גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה