רפואת עור ואסתטיקה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

12/04/2005 | 16:09 | מאת: רות

למה אין שום תשובה לשאלות הנשאלות בפורום הזה????

שלום ותודה על פנייתך, אנו עמלים על הוספת מנהל פורום שני לרפואת עור. עד אז הפורום בהקפאה חלקית. אם לא ימצא מנהל נוסף יסגר הפורום. בברכה, צוות אתר דוקטורס
13/04/2005 | 14:08 | מאת: רמי מור - הומאופט

עד לפני הופעת האינטרנט בחיינו נהגו בני האדם לחשוב כי דעת הרופא היא חזות הכל - דעתו היא דעת יחיד ואין עוררין על קבילותה . משהתחולל המהפך שבכניסת האינטרנט לחיינו חלו תמורות גם באפשרויות הגלומות בטיפולים אחרים שלא נודעו בציבור עד אז. אעמוד מייד גם על את שאר נספחים אינטרנטים נוספים שהיתווספו רק לאחרונה ובעתיד יתווספו חידושים נוספים שיהפכו את חיינו לכפר גלובלי עוד יותר קטן מכפי שהוא היום. הטיפול לא נעצר אצל רופא העור ! יש גם צד מטבע נוסף למטבע הזה , יש עוד אמת לאמת הלכאורית קרי הקונבננציונלית. שלל חומרים נוגדי דלקת -נוגדי חייקים - וירוסים ופטרות עם כלי טיפולי ממדרגה ראשונה לטיפול במחלות עור על כל היבטהן .וזאת לא השכילו מי שאמור היה להבין זאת. הנה עוד חידוש מרנין ומרחיק לכת לעניינו . לאחרונה הושקה גרסת מסנג'ר 7.0 ולה יכולות וידיאו משופרות. כותב שורות אלה מתעד בוידיאו לפני / אחרי את המטופלים ומקצה זמן צפייה לאלו הפונים לפתחו לבקש מזור לתחלואיהם. הצפייה במקרים מעוררת אמון ומשרה בטחון בכל האמור בכישורי המטפל. היא נוסחת תקווה בליבו של המתבונן ומוחקת דיעות קדומות אם ישנם לאור התנסות קודמת כושלת בד"כ של המטופל בטיפול במסגרת המשלימה . מהו החידוש ? ניתן לפנות אליי אך ורק בתאום מראש והסכמתי לכך, ולאחריה יש לפנות במסנג'ר. אציב מול מסך הטלויזיה שלי את מצלמת האינטרנט אשר תשדר את התמונות סרט חיי יש לאמר בשידור חיי במסנג'ר. אז פורום עור אלטרנטבי לא יזיק במקומותינו. אמרנו... הטיפול לא נעצר אצל רופא העור . http://grm.m.walla.co.il/community/2005/2/12/9872540/h-18369.doc וגם דעתו של מומחה : ********************* 29/5/2001 דר' קרמר משה - רופא מומחה למחלות עור פסוריאזיס , אורטיקריה , אטופיק דרמטיטיס , סבוריאה , ויטיליגו , אקנה. עדות אישית על טיפוליו של רמי מור. אני דר' קרמר משה - מומחה למחלות עור, מכיר היטב את רמי מור (הומאופט) מתוך היכרות אישית ורפואית. מתוך מעקב אישי,שיחה ותצפיות בחולים שעברו אצלו טיפולים במחלות שצויינו לעי"ל, יכול אני להעיד על שיפור משמעותי במצבם של החולים, על אף שטיפול קונבנציונלי לא היטיב עמם. ניתן לומר שהישגיו יכולים לעניין את קהילת הרופאים שאינם מצליחים לרפא בדרך הקונבנציונלית את המחלות שצויינו לעי"ל, ויש להכיר במגבלות הרפואיות של הרופאים במצבים מסויימים. אני אישית הפניתי אליו מספר חולים אשר זכו ליחס אישי מכובד ולנסיגת הנגעים בעור במחלות אלה לשימחתם בברכה. דר' קרמר משה. על החתום רמי מור

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)