שאלה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

26/07/2013 | 19:16 | מאת: קים

שלום. ב-30.6 אבא שלי התרסק על המדרכה. הוא פתח את הסנטר אז הלכנו למיון ועשו לו 3 תפרים. הוא גם שבר את המשקפיים. כשהגענו למיון ראינו שכף היד הימנית נפוחה והנפיחות היתה לסירוגין באמה ובזרת. שאלנו את הרופאה והיא אמרה שזה יעבור ושזו תוצאה של הלם מהמכה. כשבוע אחרי הנפילה הנפיחות התקבעה באמה ובפרקים המחברים את האצבעות לכף יד. שלחו אותו לרנטגן ולא מצאו כלום. עכשיו, כמעט חודש אחרי הנפיחות לא ירדה והוא מתלונן על תחושת חמימות ביד ועקצוצים. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות כדי שהנפיחות תיעלם וכף היד והאצבעות יחזרו לגודלן הטבעי ומצבן התקין? אנחנו כבר אובדי עצות... תודה רבה מראש :) קים

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום אורתופדיה פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)