גוש שומני דלקתי באזור הצלעות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

19/02/2012 | 15:01 | מאת: מאיר

לפני 4 חודשים רופא עור איבחן ליפומה מתחת לחזה בצד ימין באיזור הצלעות, לא כאב, גוש שומני בגודל 2 ס"מ. לפני שבוע הגוש התחיל לכאוב לגדול ולהאדים, בערך 3-4 ס"מ, אותו רופא עור אמר שהגוש הפך להיות דלקתי ונתן לי אנטיביוטיקה לשבוע ימים. אני נוטל אנטיביוטיקה כבר ארבעה ימים ללא שיפור בגוש. האם גוש שומני אכן הופך להיות דלקתי ? מתי הדלקת אמורה לעבור ? האם זה אכן ליפומה, או יש חשש למשהו אחר ?

20/02/2012 | 10:55 | מאת: מאיר

הבוקר התייעצתי עם רופא העור והוא אמר שאם האנטיביוטיקה לא עוזרת צריך לנתח ולהוריד את הגוש, שלח לי הפניה לכירורג. האם אפשר להוציא גוש דלקתי ? הדלקת לא צריכה לעבור ?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפה שאלתך לפורום "רפואת עור". צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)