אקנה וטסטוסטרון

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

07/01/2012 | 18:16 | מאת: איציק

שלום, יש לי בעיות הורמונליות, ולכן אני מקבל פעם בחודש זריקה של טסטוסטרון (200 מ"ג). בנוסף כבר למעלה משנה וחצי אני סובל מאקנה ברמה חמורה, ולאחרונה עף הוצע לי לבלוע ראוקוטן כדי להפסיק את הפצעים. רציתי לשאול מספר שאלות: 1. האם עקב כך שאני אקבל זריקות כל חיי זה אומר שכל החיים יהיו לי פצעי בגרות? 2. אם אקח את הכדורים למשך זמן הטיפול המומלץ, האם כאשר אפסיק יחזרו הפצעים? 3. האם עקב הבעיות ההורמונליות שלי יהיו תופעות לוואי אחרות, בשונה מבן אדם בריא שלוקח את הכדורים(כמו חוסר יעילות של התרופה, חזרה של הפצעים וכו'..) תודה רבה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורומים הבאים: פורום רפואת עור פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)