תרופה זודורם לשינה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

05/08/2011 | 20:01 | מאת: nora

שלום רב! אני לוקחת תרופה "זודורם" לשינה עקב הפרעות שינה ,בימים האחרונים התחלתי לקחת תוס: מזון אשר מעלה את רמת הסרוטונין בגוף( solgar : 5-htp )שעדיין אין בארץ . האם יש התנגשות ביניהם ,כי אני מרגישה סחרחורות במהלך היום מאז שהתחלתי לקחת . אני סולבת בפיברומיאלגיה קשה . בין serotonin מול zolpidem tartrate זה יכול להזיק לי כך? בתודה , נורה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום יעוץ תרופתי פורום פיברומיאלגיה פורום הפרעות שינה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)