מחלת ריאות חסימתית

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

31/05/2011 | 21:30 | מאת: גלית

בעלי כבן 37 סובל מהבעיה הנ"ל. אציין כי הוא מעשן כבד וכן שמן... לאחרונה הוא מקבל התקפי שיעול ותוך כדי זה התעלפות /אובדן הכרה למספר דקות ומתעורר. אצין כי הוא שליח וכל היום הוא על הכביש, כך שהמצב מאוד מסוכן עבורו. יש לי כמה שאלות: 1. מה עושים במקרה של אובדן הכרה? אני צריכה להזעיק מגן דוד? (אציין כי הוא מקבל משאפים וכן אינהלציה). 2. מומחה ריאות טען כי ריאותיו מתאימים לזקן בן 80. האם בגלל עבודתו בכביש הוא יכול להחליף עבודה כי הזיהום אויר גם משפיע... 3. איזה טיפול מונע אפשר לקבל? תודה מקרב לב

זהו אינו פורום רפואי. את השאלה הראשונה את יכולה להפנות לפורום "רפואה דחופה" שתי השאלות הבאות - בקרוב אנו פותחים פורום שיעסוק במחלות ריאה. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)