רופא מומלץ לפורום רפואת משפחה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

24/03/2011 | 14:29 | מאת: ר.מ

לאור פרישתה של דר יעל הס שעשתה עבודת קודש בפורום רפואת משפחה נזכרתי ברופא משפחה אשר השלב בפורום דומה ובנסיבות דומות. במה דברים אמורים ? לפני מספר שנים הנהל לו פורום רפואת משפחה בקבוצת פומי וואלה אשר נוהל פורמלית ע"י דר' זילברשטיין. היא נהגה להשיב לשאלות הגולשים אך לעיתים רחוקות ומטבע הדברים שהשאלות הצטברו להן והותירו את הגולשים תחושת תסכול בהעדר מענה. אל החלל הריק שנוצר נכנס ביוזמתו רופא משפחה בכיר המוכר לי מהקריות הוא דר' אהוד הר שמש חבר קיבוץ הזורע אשר נרתם באופן בלתי פורמלי ונתן מענה איכותי אשר ענה על צורכי הגולשים וציפיותיהם. כיום, משנוצר מצב דומה אני סבור כי דר' הר שמש ישמח לעשות זאת בפורום רפואת משפחה כאן בדוקטורס . היה ראוי ליזום פנייה אליו והוא ניתן להשגה במייל וטלפונית בהיותו חבר קיבוץ הזורע. בברכה רמי מור

תודה, פנינו לרופא. צוות האתר.
31/03/2011 | 09:48 | מאת: ר.מ

פרום רפואת משפחה מתפקד בצורה ראוייה . כניסתו של דר הר שמש העניקה דחיפה ממשית לפורום. שאפו למקבלי ההחלטה. רמי מור

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)