כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

28/02/2011 | 22:47 | מאת: מוטי

שמי מוטי ואני בן 34.אני סובל מבלט דיסק בגב 3 שנים.לאחרונה חשתי כאבים ברגל שמאל כבר 4 חודשים בכף רגל בקרסול ובשוק.כמו כן התפשטו הכאבים גם לרגל ימין אך פחות.לפני שנה עשיתי בדיקת דם ck היה 350.לפני חודש עשיתי שוב ויצא לי ck 610.ממה עולה ה ck?? האם זה קשור לכאבי רגליים? מה עושים ש ck יירד? בבדיקת emg מצאו שיש לי מיופטיה ברגליים.מה עלי לעשות? האם זה יתפשט לשאר איברים?? האם כדורי מגנזיום ציטראט יכולים לעזור?????? תודה רבה .אשמח לתשובה במייל שלי..

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום נוירולוגיה. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)