מודאג מאוד לאחר ניתוח לב פתוח-בוצעו 4 מעקפים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

12/08/2010 | 21:20 | מאת: בת מודאגת

אבי עבר לפני 15 יום ניתוח לב פתוח +4 מעקפים.לפני 4 ימים נוצר לו זיהום ומאיזור התפרים בבית החזה יוצאים המון הפרשות ונוזלים .מטופל באנטיביוטיקה חלש מאוד ומתקשה לינשום,לאכול ולישון.הוא ממש בדיכאון!!!!אני אשמח מאוד אם יש מישהו שעבר את זה או לחילופין מכיר מישהו כזה שיצור איתי קשר.אבי אמר לי ששיחה אם אדם שעבר את מה שהוא עובר כרגע והוא יצא מזה בשלום תחזיר לו את המצב רוח. אשמח במהרה ליצירת קשר.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום: פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות http://www.doctors.co.il/forum-1297 צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)