תוצאות של בדיקות דם

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

05/07/2010 | 15:55 | מאת: סיון

עקב כאבי ראש מוזרים הופניתי לבדיקות דם מטעם רופאה נוירולוגית והתוצאות מראות כך: ANTISTREPTOLYSIN O 356 U/ml כשהטווח הואבין 0 ל 230 C-REACTIVE PROTEIN<0.084000 mg/dl כשהנורמה צריכה להיות נמוכה מ 0.6. RHEUMATOID FACTOR <9.810000 IU/ml. ESR 30 mm/h כאשר ישנה עלייה חדה מאפריל השנה עם ערכים של 5. PROLACTIN 601.4 mIU/L. בהמשך נקבעה לי בדיקת CT מוח, אני מחכה לאישור. אשמח לקבל את חוות דעתך על תוצאות הבדיקות מאחר ואלו נמצאו לא בנורמה. תודה ויום טוב

זהו אינו פורום רפואי, ניתן להפנות את השאלה לפורום: בדיקות דם ומעבדה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)