תוצאה בדיקה סיקרת מערכות מאוחרת בגירסה מקוצרת

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

17/06/2010 | 14:06 | מאת: אתי

אחותי בחודש חמישי להריונה עשתה סיקרת מערכות מאוחרת בגירסה מקוצרת הרופא עשה את הבדיקה 3 פעמים והוא לא הצליח לזהות את מין העובר ושם לב שבשלוש הבדיקות הלשון של העובר היה בחוץ והוא אומר שזה עולה אצלו איזה חשש.אצל העובר הכל תקין יש דופק הוא ראה שהכל בסדר בבדיקה חוץ מי הלשון של העובר שהיה כל הזמן בחוץ.והוא אמר שאין לעובר מומים. בין כל בדיקה הוא אמר ללכת להסתובב.האם זה נורמלי שבכל בדיקה העובר היה עם הלשון בחוץ .הוא שלח אותה לבדיקה בבית חולים מאיר.מחכה לחוות דעת נוספת מקווה שתוכלו לענות לי תודה.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום אבחון טרום לידתי פורום אולטראסאונד במיילדות וגינקולוגיה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)