אובחנתי כסובל מבעיות קשב וריכוז בגיל צעיר ואני נוט

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

10/06/2010 | 12:01 | מאת: ערן

אני גבר בן 33 בריא. אובחנתי כסובל מבעיות קשב וריכוז בגיל צעיר ואני נוטל רטלין על בסיס כמעט קבוע.כמו כן אני סובל מטיקים בעיניים, רעידות בידיים ואחת לפרק זמן רב (בערך פעם בחצי שנה) הרטבת לילה. האם יש קשר בין כל התופעות האלה? האם ייתכן שאני סובל מטוראט?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורומים הבאים: פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים פורום נוירולוגיה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)