טינטוו

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

20/05/2010 | 21:40 | מאת: קרן

מזה 9 חודשים אני סובלת מטינטון בעיקר באוזן ימין ובעיקר לפני השינה בזמן שקט עשיתי את כל הבדיקות וכל הבדיקות יצאו ברוך השם תקינות פרט לירידה קטנה בשמיעה בשתי האוזניים שהן שוות אחת לשניה.( משהו לא משמעותי) לאחר התייעצות עם שני רופאים שאחד אמר שאני צריכה לשים ממסך שמיעה ובמידה ולא אשים זה יכול להחמיר ואף לגרום לנזק לעומת השני שלא ראה שום סיבה לשים כרגע מיכשיר כל עוד אני לא סובלת מזה בצורה שזה מקשה על תפקוד היומיומי ולא חושב שבמידה ולא אשים את המכשיר יגרם נזק.(אמר שרק בעוד כחצי שנה לחזור על ב.ש כדי לראות שאין הדרדרות ורק במידה והמצב יחמיר לשים את המכשיר) הוא דוקא חושב שזה משהו טראומתי שעברתי וזה יכול גם לחלוף ואמר לי להשתמש במוזיקת טבע כמו בספא יש לציין שבאותה תקופה היו לי נדודי שינה לילות לבנים דפיקות לפני השינה לחץ והוא חושב שזה מה שנשאר. רציתי לשאול מה אתם מציעים לי לעשות? במקרה שסתמתי את שתי האוזננים שמעתי כמו גלים ,מכונות? האם כולם שומעים ככה? הבדיקות שעשיתי : mri ברה,טימפו, בלוטת התריס, b12 , דופלר כל דם, סחרורת, מיפוי מח, בדיקות שמיעה 20,000ד.ב , בדיקת אבחון טינטון. אשמח לקבל חוות דעת נוספת מכם בהקדם. תודה וערב נעים

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום סחרחורת וטינטון פורום מכשירי שמיעה טינטוס והיפראקוזיס צוות האתר

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)