פלאוויקס למחלת כלי דם קטונים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

21/03/2010 | 15:59 | מאת: מרים ס.

שלום דוקטור, 21.3.10 אני בת 72. ב2003-- איבדתי את ההכרה פעמיים תוך 4 ימים. בבדיקות ברור ביצעתי MRI והתוצאה הייתה מחלת כלי דם קטנים ובגלל סיכון משפחתי הומלץ לי ליטול אספירין כל החיים. אני סובלת מבקע סרעפתי וגסטריטיס בקיבה. הגסטרואנטרולוג המליץ לי ליטול פלאויקס מאחר שכדור אחר לא הסתדר לי. כמו-כן אני נוטלת 20 מ"ג כדור לוסק ביום במשך שנים. רופאת המשפחה בישרה לי היום שהלוסק מנטרל את כדורי הפלאוויקס. ויש פתרון אחר שניתן לקחת כדור אחר במקום לוסק בשם ב-controlochיחד עם הפלאוויקס ואז יהיה הכל בסדר. אני נוטלת את האסספירין רק 3 פעמים בשבוע. אודה לך על תגובתך.בתודה מראש מרים ס.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "כלי דם" : http://www.doctors.co.il/forum-3922 צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)