נחירות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

09/03/2010 | 22:29 | מאת: דנה

שלום, אני בת 16 ובזמן האחרון שמתי לב (או יותר נכון אחרים שמו לב) שאני קצת נוחרת לפעמים. זה לא מפריע לי לישון (נדמה לי) ולא ידעתי עד שאמרו לי בטיול השנתי, ואני די בטוחה שזה לא קורה כל לילה גם בבית. אני מאוד רוצה לדעת איזה סיבות יכולות להיות לזה לדעתכם ומה אפשר לעשות עם זה. אני לא יודעת אם יש קשר, אני אלרגית לאבק ובגלל זה קורה שכשאני ישנה מחוץ לבית יש לי אף סתום, אבל זה קורה גם בלי. אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום נחירות ודום נשימה בשינה פורום אלרגיה ואסטמה פורום רפואת משפחה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)