ממצאי בדיקה רדיולוגית של החזה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

22/10/2009 | 19:32 | מאת: לירן

שלום רב, הילד שלי תינוק בן 5 חודשים סובל זה חודש ושבוע משיעול וחרחורים וליכה מרובה הוא מטופל עם אנלציות ונטולין ובודיקורט שלוש פעמים ביום. הוא עשה צילום ריאות ואשמח לקבל חוות דעת. הסיבה לביצוע הבדיקה- מחלה וירלית הצללה פסית באונה העלינה מצד ימין עם רושם של איבוד נפח של הריאה ומשיכה של השער כלפי מעלה, יתכן הצללה אלוויאולרית עם מרכיב אלקטטי. פרט לכך, צל הלב תקין, ללא סימני גודש. תודה לירן

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום רדיולוגיה פורום רפואת ילדים צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)