בירור חוקיות מתן תיק רפואי מלא במקום אישור רלוונטי

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

29/08/2009 | 13:31 | מאת: margalit

שלום רב, אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי למישהו שיכול לעזור בני צריך להתקבל לרשת מזון לעבודה בחברה נתנו לו טופס שמופנה לרופא משפחה הוא צריך לעבור בדיקות: זיהום בדרכי העיקול זיהום בעור דלקת גרון חיידקית ועוד בקופת חולים כללית אמרו שהם לא חותמים על תפסים לא של הקופה ואז הדפיסו לו את התיק הרפואי (שהוא גם לא רלוונטי למה שמבקשים וגם איני מעונינים לחסוף אותו) רופא תעשיתי אמר שהם כבר שנים לא מתעסקים עם אישורים במשרד הבריאות אמרו שלא צריכים אישורים בשביל לעבוד בתחום המזון (ובאמת התענינו במספר רשתות ושם לא מבקשים כאן הם רוצים וזה האישור שקוםת חולים כללית נתן לנו פשוט הדפיסו את התיק הרפואי: ATENTION DIFICIT DISORDER SMOKER BRONNCHICAL ASTMA ועוד מספר דברים לא רלוונטיים לתפקיד שהוא צריך לבצע RITALIN 20 MG SR מספר פעמים ביום בסוף היה מודפס שהם לא אחראים לזה..ולזה... ושורה קטנה הערות : לא ידוע על מחלות זיהומיות מדבקות שזה הדבר היחידי הרלוונטי אני רוצה לדעת אם מותר לקופת חולים להדפיס את התיק הרפואי של החולה במקום לתת תשובות למה שמבקשים מנהל המרפאה נתן לי תשובה חד משמעית שזה המדיניות בכללית אני הגעתי גם למהנדסת המזון המחוזית ברמלה בשם "אילנה" וגם היא לא ידע מי חותם על אישור כזה זה אומר שאם יש לך בעיה אתה צריך ללכת באופן פרטי ולטפל רק פרטי ,כי אם לא מחר אם תצתרך איזה אישור תופיע כל היסתוריה של המחלות שלך ועוד מודגש אני רוצה לציין שבני הו בן 26 (אז מה צריך לסגור את כל הדלתות לפניו) דרך אגב הוא עובד בתכום המזון כ 3 שנים אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי תודה מרגלית

זהו אינו פורום רפואי/מקצועי, אנא הפני שאלתך לפורום "רפואה ומשפט". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)