gbs

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

05/08/2009 | 14:39 | מאת: רינת

שלום רב! אני בשבוע 37 ,הריון ראשון. בתחילת ההריון עשו לי תרבית מכיוון שהיו לי הרבה הפרשות הרופא לקח לי הפרשה דרך בדיקה וגינאלית ויצא שיש לי gbs חיובי זה היה בתחילת ההריון.הוסבר לי שרק באמצע הלידה עצמה אני יצטרך לקחת אנטביוטיקה. עכשיו שאני בשבוע 37 הרופא עשה לי שוב את אותה בדיקה. קיבלתי את התשובה: פלורה רגילה של הנרתיק : vaginal culture הבנתי שזה יצא שלילי השאלה מה יהיה עכשיו בזמן הלידה: האם ייתנו לי אנטיביוטיקה? או שיסתמכו על התשובה של הבדיקה שלסוף ההריון אשמח אם תענו לי בהקדם תודה.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים העוסקים בהריון ולידה. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)