פורום פסיכותרפיה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

04/07/2009 | 23:42 | מאת: סטודנט

מדובר בפורום פתוח, אך משהגולשים מעלים דיונים בסוגיות העוסקות בטיפול הנפשי הן נמחקות במחי יד, רק בגלל שאין כותבים שם בנוסח משמים של שאלה ותשובה- זה עונש קשה לדמוקרטיה ובושה לאתר. מדוע לדכא את המחשבה גם כאשר לא משתמשים בגסויות או בהעלבות? אני זקוק לתשובות.

05/07/2009 | 22:23 | מאת: סטודנט

האם גם פה מתעלמים משאלות לגיטימיות?

פורום פסיכותרפיה איננו פורום פתוח כפי שניתן לראות בהודעה המקדימה בראש הפורום "ההודעות אינן מתפרסמות מיד, אלא לאחר אישורה של מנהלת הפורום" ולמנהל/מנהלת הפורום יש את הזכות להחליט אלו הודעות מתפרסמות בפורום ואלו לא. צוות האתר.
06/07/2009 | 11:35 | מאת: סטודנט

אבל הוא היה פורום פתוח עד שלשום ואני כתבתי את ההודעה כשהפורום היה פתוח. מדוע לסגור כך את הפורום? רק בגלל שאנשים העלו שם דיונים חכמים על נושא הטיפול? מה? אסור להביע דעות? אנו במדינה מתוקנת! זה בושה לדמוקרטיה!

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)