אמי לאחר התקף של חוסר חמצן

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

04/07/2009 | 01:21 | מאת: סיגל

אבקש לדעת אמי עברה לפני כשבועיים התקף של חוסר חמצן בריאות, היא ניצלה רק לאחר שצוות נט"ן הצליח להחיות אותה היא שעתה כ-4 ימים בטיפול נמרץ ולאחר מכן בפנימית. מאז היא מלאת חרדות מהמוות שהיא טוענת שראתה וחוותה היא מספרת על האנשים ששמרו עליה למעלה ועל המנהרה השחורה. כרגע מבחינה פיזית היא בסדר אך הרופאים אומרים שהשיקום שלה יהיה בין6-9 חודשיםץ מבחינה נפשית היא מפחדת מכל דבר (לישון,להיות לבד,לצאת החוצה וכו) היא הייתה אישה עצמאית לחלוטין וכעת תלותית לחלוטיןץ אין לה כח ללכת לשירותים,להתקלח וכו'ץ רציתי לדעת האם יש קב' תמיכה שיתאימו לה בהמשך וממה הכל נגרן בכלל (היא אסמטית-אך לא היה לה קשיי נשימה בזמן ההתקף) מחכה לתשובה דחופה

זהו פורום משוב הנועד לתגובות הגולשים למערכת אתר דוקטורס. אנא הפני שאלתך לפורום "תמיכה הדדית". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)