היי

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

02/06/2009 | 01:54 | מאת: יוווווול

ישלי ליחה כבר בערך 5 ימים לא הבנתי ולא ידעתי ממה זה אז הפסקתי לעשן לא מעשנת כבר 4 ימים בערך, ( אני מעשנת כבר 3 שנים ) ואני רק בת 19. הליחה לא עוברת לי, אני לוקחת כדורים של נגד אלרגיה וניקוי סמפונות. עכשיו השאלה היא האם הליחה תעבור לי? אני לא רוצה בגיל כזה להשתעל כמו בת 50.

02/06/2009 | 02:57 | מאת: מירה

היי קילקולים של 3 שנים לא עוברים ב- 3 ימים. תעשי מאמץ להפסיק לעשן.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "איך להפסיק לעשן?" צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)