בדיקת דם של אבא שלי

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

22/05/2009 | 14:48 | מאת: חיים

שלום, לאחרונה אבי שהוא בן 83 עייף מאוד "לא יכול לזוז" מבדיקה שביצע עולה ההמוגלובין שלו הוא 7.4 ..נמוך מאוד. נקבע לו פגישה אצל רופא המשפחה ליום רביעי הקרוב . הוא אוכל כבד ובשר ..ולא משתפר. יש תרופה לפתרון.. בעבר היו לו תוצאות דומות והוא קיבל תוספת ברזל לדם

23/05/2009 | 14:21 | מאת: בני

אין זה פורום רפואי אבל גם פורום רפואי יתקשה להועיל במצב כזה. הפתרונות יכולים לבוא רק מרופא ולא מפורום. כדאי לפנות לרופא בהקדם ואם אין ברירה ומרגישים ממש רע אפילו לחדר מיון. אשפוז קצר לקבלת מנות דם יכול להקל באופן זמני. אם לא בררו את סיבת המחסור בדם רצוי להשלים את הבירור.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "רפואת משפחה". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)