הפחתת כאבים ע

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

16/05/2009 | 14:07 | מאת: ירון הראל

שלום. אני סובל מכאבים בכתפיים עקב הסתיידות ודלקת שהתפתחה לאחר הפעלת מאמצים לא מבוקרים באזור הכתפיים. הכאבים חזקים במיוחד בלילה ללא יכולת שינה על הצד. האם המכשיר בי-קיור, לייזר דל עוצמה המכונה "לייזר רך",עד 250 מיליווט באורך גל 632-904 ננומטר, יכול לסייע בהפחתת הכאבים ? האם שימוש בו עלול לגרום לנזקים ?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורומים הבאים: פורום אורתופדיה-מחלות ובעיות כתף ומרפק פורום הרדמה, רפואה סב ניתוחית ורפואת כאב פורום אורתופדיה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)