כאבים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

16/04/2009 | 21:00 | מאת: זיוה

שלום וברכה חזרתי מסין לפני 3 ימים ומאז הגרון שלי שורף. אני משתעלת שיעול יבש, צריבה בשיעול בבית החזה. העין שלי . האוזנים שלי מתמלאות בלחץ, הרקטום מגרד, צריבות במתן שתן. המצב הגופני הנ"ל אינו מלווה אותי במהלך כל הזמן. העין מפרישה רק אחרי שינה. האוזן רק פעם ביום לוחצת. המצב הגופני הנ"ל לא מלווה אותי לאורך כל היום אלא רק לפרק זמן קצר הוא נעלם וחוזר שוב. לדוגמא במתן שתן פתאום באמצע היום זה שורף וכל 10 דקות בממוצע אני מרגישה צורך להכנס לשירותים ולאחר מכן זה עובר ויכול לחזור למחרת. האם המצצב הזה שייך לנסיעה בצורה כלשהי? בד"כ אני אדם בריא בת 52 ללא מחלות ולא נוטלת תרופות כל שהן וממעטת לבקר בקופת החולים. אודה על חוות דעת תודה זיוה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום רפואת מטיילים פורום רפואת משפחה פורום אף אוזן גרון צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)