נעלם כפתור "הוסף הודעה"

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

24/02/2009 | 22:24 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני מנסה להשיב (בפורום זקנה) וכאשר אני פותח הודעה לא מופיע הכפתור (או שאני עושה משהוא לא נכון)

25/02/2009 | 00:00 | מאת: אהובה

שלום! פורום 'תמיכה וייעוץ לגיל הזהב' נסגר לפני ימים אחדים, ואני מבינה שזו הסיבה שהורדה האפשרות של הוספת הודעה וכן האפשרות של כתיבת תגובה. הפורום הועבר לרשימת הפורומים לקריאה בלבד. אהובה

דני שלום, הפורום נסגר והועבר לרשימת "פורומים לקריאה בלבד". צוות האתר.
26/02/2009 | 18:53 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

מאד חבל, למרות שלא היו הרבה פניות, זהו פורום חשוב. אני מבין שהמנחה (נעה) לא הצליחה למצא זמן להשיב לשאלות, אבל אולי אפשר לאתר עו'ס פנסיונר המומחה בזקנה שירכז את הפורום ורופא גריאטרי לגבוי בשאלות שאינו יכול לענות.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)