וסת שהקדימה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

04/02/2009 | 20:22 | מאת: אני

שלום רב, אני בת 31 עם מחזור חודשי שאורכו בין 27-32 יום. החודש הקדימה הוסת בארבעה ימים! היינו קיבלתי ביום שבת לפני ארבעה שבועות פחות שלושה ימים, וציפיתי לקבל ביום שבת הקרוב. אני לא נוטלת גלולות. האם יש מקור לחשש? שיש לי בעיה גניקולוגית כלשהי? תודה רבה מראש, ואני מקוה שהתשובה תרגיע...

04/02/2009 | 20:46 | מאת: ליבי

שאלה שמעניינת אותי- בראש הפורום יש הודעה שאומרת שהפורום לא רפואי, השם שלו הוא "מכתבים למערכת דוקטורס" מה הטעם לכתוב כאן שאלה כמו שלך? מצטערת אם אני נשמעת צינית, אבל באמת הייתי רוצה להבין מה הקטע? ליבי

זהו אינו פורום רפואיף אנא הפני שאלתך לפורום: "דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים" http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1469,m-Doctors,a-Forums.html צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)