שורף בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

03/02/2009 | 12:29 | מאת: יוסי ב.ד

לפני חודש וחצי התחלתי להרגיש חום הכפות הרגליים במיוחד במשך היום בלילה זה נרגע עברתי בירור ניאורולוגי כולל סיטי ראש ויטמין בי 12 וסיטי חזה ובדיקת EMG והכל תקין אני משתמש בכדורים בגלל צינצור אספירין פלוויקס וסטטינים הפסקתי לסירוגין את הכדורים למשך 3 שבועות אבל אין שיפור האם יכול להיות שהשורף בכף הרגל נובע מבעיה אורטופדית

זהו אינו פורום רפואי, אנא העזר בפורומים העוסקים באורתופדיה או בפורום "יעוץ תרופתי". צוות האתר.
05/03/2009 | 11:39 | מאת: יוסי

לפני חודש וחצי התחלתי להרגיש חום הכפות הרגליים במיוחד במשך היום בלילה זה נרגע עברתי בירור ניאורולוגי כולל סיטי ראש ויטמין בי 12 וסיטי חזה ובדיקת EMG והכל תקין אני משתמש בכדורים בגלל צינצור אספירין פלוויקס וסטטינים הפסקתי לסירוגין את הכדורים למשך 3 שבועות אבל אין שיפור האם יכול להיות שהשורף בכף הרגל נובע מבעיה אורטופדית

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)