לקראת ברית מילה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

18/12/2008 | 22:50 | מאת: ענת

ערב טוב, אני מתלבטת אם לערוך ברית עם הרדמה מקומית. האם חומר ההרדמה גורם לכאבי בטן? לבני הבכור ערכנו ברית עם מוהל וכמעט לא בכה, בעוד שלבני הצעיר ערכנו ברית עם הרדמה ובכה בכל התהליך וכל הלילה שאחרי. האם משככי כאבים כמו הספרי או המשחה עוזרים לשכך את הכאב או שרק זריקת הרדמה אפקטיבית? כמה זריקות עורכים בברית עם הרדמה ? תודה רבה מאמא חרדה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "כירורגיית ילדים". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)