בדיקת דם-דלקת

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

16/11/2008 | 23:52 | מאת: roni

שלום רב, אני חיילת... למעלה מחודש(כמעט חודשיים) יש לי חום 37.5-38.3 כל יום יש לי חום. מרגישה חולשה... עייפות סחרחורת..יש לי הרבה נזלת כאבים בטן..לפעמיים כאבי ראש.. שלחו אותי לעשות אולטרה-סאונד גילו אבן בכיס המרה 4מ"מ אך אומרים שזה לא הסבר לחום.. עשו לי את בדיקות דם-שללו את מחלת הנשיקה.. אבל הם אמרו שהשקיעת דם לי גבוהה:22 וcrp גם כן גבוהה: 59 בימים האחרונים יש לי גם ברונכיט(ב5 ימים האחרונים) והרופאים בצבא לא יודעים מה יש לי :( זה מלחיץ אותי.. מה לעשות? מזה יכול להיות?

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום רפואת משפחה. צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)