ילדים וסויה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

31/10/2008 | 18:40 | מאת: דב

שלום ! לנכדתי כמעט בת 3 יש לה בעיה עם חלב ומוצריו . כאשר היא צורכת הרבה מוצרי חלב היא סובלת מכאבי בטן , שילשולים . כעת אנחנו בדילמה - מצד אחד להוריד הרבה מוצרי חלב מהתפריט שלה , אבל מה במקום ? רצינו כמובן סויה ומוצריו אך לאחר דיפדוף באינטרנט מצאנו הרבה כתבות שהסויה מזיקה ולא להשתמש בה כמרכיב עיקרי במקום החלב . אם כך מה עושים ? השאלה היא גם אם הכתבות באמת נכונות . נא עזרתכם לפתרון הבעיה . תודה ושיהיה לכם יום טוב

01/11/2008 | 15:38 | מאת: אהובה

דב, פורומים מתאימים לשאלתך : פורום רפואת ילדים פורום תזונה קלינית אהובה

01/11/2008 | 16:03 | מאת: בהמשך

בכל מקרה כדאי, לדעתי, להתייעץ עם רופא הילדים שלה, שהרי אין תחליף לייעוץ אישי.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורומים הבאים: פורום "רפואת ילדים" פורום "רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער" פורום "תזונה קלינית" צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)