שאלה מורכבת

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

21/10/2008 | 18:47 | מאת: עידו

שלום השאלה שלי קצת מורכבת. אני כבן 30 וידוע כסובל מאו סי די כבר 15 שנים עם טיפולים כאלו ואחרים. לאחרונה מצבי התדרדר מאוד ואני מרגיש חרדות עצומות בנוגע למצבי הבריאותי בעקבות ניתוח שעברתי. אז מצד אחד, אלו מחשבות שלא עוזבות, אך מצד שני, אלו בעיקר חרדות קשות. ידוע לי כי או סי די מתוייגת כהפרעת חרדה, אך אני יודע כי לחרדות טיפול שונה. למשל, אינני מרגיש כי טיפול קוגניטיבי התנהגותי המומלץ לאו סי די, עשוי לעזור לי כעת. לכן שאלתי היא, איך יודעים אם להתאים טיפול לאו סי די או לחרדות? מה יהיה ההבדל בטיפול? תודה עידו

22/10/2008 | 01:05 | מאת: א

בפורום זה אין רופא וחשוב להתייעץ עם פסיכיאטר המכיר את המקרה שלך.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורומים הבאים: פורום חרדות ופוביות פורום התמודדות על מצבי מתח, לחץ וחרדה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)