מה זה גאווט לעזאזל

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

21/10/2008 | 11:45 | מאת: אלון

מה זה הגאווט הזה מישהו יכול לעזר לי בבקשה לאבחן את המחלה הארורה הזאת , איזה תסמינים יש לה, אך מטפלים , מה אוכלים כדי להימנע מין המחלה הארורה הזאת. אני סובל מהיתנפחויות ברגלים וכאבים חזקים לא יכול לידרוך על הרגליים זה התקף שמתחיל בלילה כאבי תופת ואז שבוע לאחר מיכן לא יכולים ללכת. ולי ביכלל לא חושב שזה גאווט.

21/10/2008 | 13:35 | מאת: רמי

כדאי שתקבע תור אצל ראומטולוג שהוא התחום הרפואי האמון על איבחון של גאוט וטיפול במחלה

05/11/2008 | 19:09 | מאת: אלון

תודה רבה באמת יש לי תור המון תודה.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "רפואת משפחה". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)