התיעצות בקשר לכריתה מלאה אם בכלל ושחזור שד

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

12/09/2008 | 09:34 | מאת: לאה

שלום רב. להלן תוצאת בדיקה שלי -2 קרצנומות בשד ימין - אחת צינריתמסתננת של 13 מ"מ בשעה 10 מרחק של 8 ס"מ מהעטרה. והשניה - קרצינומה לובולריתמסתננת של 9מ"מ באותו רביע אל מרוחקת כ - ס"מ מהגידול הראשון. ב - FNA של בלוטת לימפה חשודה בבית השחי יש עדות לפיזור משני. ברקע - היפוטירואידיזם. המלצה - כריתת שד ימין בשל רב מוקדיות - RT MEDIFIED RADICAL MASTECTOMY מה דעתכם בכלל ולאו דוקא ספציפית לשאלות שלי, שייתכן ואינני יודעת לשאול אותן נכון. מה דעתכם? האם ידוע איזה סוג טיפול אקבל -רק כימו/רק הקרנה/רק ביולוגי/ שילוב??? האם יש סיכוי טוב להחלמה? האם בכלל יש טעם לשקול שחזור מיידי? סליחה על הטרדה שבת שלום

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום בריאות השד-אסף הרופא פורום סרטן השד צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)