בעיות שכחה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

10/08/2008 | 10:15 | מאת: דפנה

בוקר טוב. אני מבקשת להשתמש בפורום זה על מנת שתפנו אותי לסוג יעוץ בפורום המתאים. אני בת 39 ולאחרונה אני חשה שאני סובלת יותר! מבעיות שכחה שפוגעות באיכות חיי. שכחה מסוג של שמות אנשים, מקומות. בכל שיחה שלי אני משרבבת בעל כורחי את המילה שכחתי או נדמה לי. זה מעיק אלי ביותר. לאחרונה רזיתי 14 קילו (מבוקר) ואני ישנה כ 6 שעות בלילה. (קמה להליכה יומית) מודעת לעובדה שאני עייפה ובכל זאת. מה לעשות ?! בבדיקות אחרונות שעשיתי היה חסר לי B12 מעט ולקחתי כדורים וזה הסתדר. האם B12 ו אומגה 3 הם הפיתרון? לאיזו רפואה אני יכולה להפנות את השאלה. תודה מראש בכבוד רב, דפנה גורני 054-2278048

דפנה שלום ציינת מספר דברים שמפריעים לך. על-מנת שנוכל להפנות אותך לפורום המתאים, תתמקדי בבקשה בבעיה המרכזית. צוות האתר.
11/08/2008 | 17:14 | מאת: דפנה

שלום, הבעיה המרכזית היא, בעיית השכחה שהולכת ומתגברת. תודה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)