טריגמינל נאורלגיה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

01/08/2008 | 00:34 | מאת: חן

שלום רב אני בן 25 וסובל כשנתיים פלוס מטריגמינל נאורלגיה אשר אובחן רק לפני חצי שנה איני מתפקד מבחינה חברתית ומחלה זו גורמת לי סבל פיזי ונפשי רב. בניגוד למקרה הקלאסי אצלי הכאב הוא עמום ובלתי נפסק עם עליות וירידות ברמת הכאב בהתאם ללחץ שמופעל על שיניים מסויימות (אין ממצאים דנטליים) טופלתי ב-טגרטול וגאבאפנטין ללא הקלה וכרגע אני עובר לליריקה שזו לא הבחירה הראשונה של הנוירולוג שרצה שאני יתחיל טיפול בסימבלטה אך עקב תופעת לוואי של חריקת שיניים מכדורים מסוג זה (מעכבים) אני הולך לנסות ליריקה ללא מוטיבציה גבוהה מצידי ומצד הנוירולוג. הבדיקה היחידה שנעשתה לי היא CT בשביל לשלול גידול תוך מוחי וכמובן שעברתי אצל שלל רופאי שיניים ורופאי א.א.ג ששללו כולם יחדיו מקור אחר לבעיה. רציתי לשאול מה באפשרותי לעשות ואיזה עוד טיפולים יש בשביל להקל על מצבי?? האם יש בדיקות נוספות שיכולות להצביע על מקור הבעיה ויעזרו במציאת הטיפול הנכון?? אשמח על כל עזרה,ממש נמאס לי כבר. תודה רבה.

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורומים הבאים: פורום רפואת משפחה פורום תמיכה לסובלים מכאב כרוני פורום יעוץ תרופתי-הלל יפה צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)