כליות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

12/05/2008 | 18:53 | מאת: חיים

שלום שמי חיים אני בן 55 ואובחנתי כחולה PKD.(כליות פוליציסטיות) כיום רמת הקרוטונין בדם שלי 5.38 אוריאה 150 הרופא אמר לי להכין את עצמי לדיאליזה. שאלתי היא מתי יודעים שצריכים דיאליזה? האם זה קשור לרמת הקרוטונין ולרמת האוריאה בדם? או שמא ישנן עוד אלמנטים עליהם הרופא מסתכל לפני ההמלצה על הדיאליזה? אשמח לתשובה חיים

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "אורולוגיה ופריון הגבר" או לפורום "רפואת משפחה". צוות האתר.
28/05/2008 | 14:09 | מאת: דנה

תפנה לפורום של העמותה לחולי כליות ומושתלים הם מאוד אדיבים ועונים יפה לשאלות.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)