היי ד"ר, שאלה חשובה..

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

22/04/2008 | 21:25 | מאת: דורון

היי ד"ר, אני בן 26. מאז שאני זוכר את עצמי סבלתי יותר מאחרים מקור מעייפות (ישן 12 שעות ביום) ובנוסף תמיד הייתה לי נשירת שיער מוגברת. עשיתי בדיקת דם שבה ה-fe iron היה 73, הפריטין 108, הוויטמין בי12- 390, החומצה הפולית יותר מ-10. ה-platelets היו מתחת לטווח ועמדו על 134. אוסיף ואומר שאני אוכל בשר כמעט כל יום. רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין הנשירה, ההרגשה התמידית של קור ועייפות לגבי הערכים האלה ואם לקיחת כדורי ברזל מומלצת או יכולה לעשות איזשהו נזק? תודה

דורון שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורומים הבאים: פורום נשירת שיער והתקרחות פורום רפואת משפחה פורום ייעוץ תרופתי חג שמח, צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)