זה לא פוגע בבריאות?

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

27/03/2008 | 20:22 | מאת: אור

המון זמן כ 10 שנים סובלת אני מהתעורריות חוזרות בלילה (בת 30), מחוסר שקט אני פשוט כשאני מתעוררת וזה קורה מכל פיפס קטן , אני לא יכולה פשוט להסתובב ולהמשיך אני קמה ועושה משהו קרוב לשעה (קריאה כתיבה ... )ורע לי עם זה , בכמה חודשים אחרונים שמתי לב לבעייה אחרת קצת - אני דוחה את זמן ההליכה לישון כמה שאפשר , אני מוצאת את עצמי לא רוצה לישון!! זאת אומרת פעולת השינה עצמה עצם העובדה שאני אהיה לא פעילה עכשיו היא בלתי נתפסת בעיניי, ואני ממש מנכרת ומגיעה לשלב ההזיות , אז או שאני מכריחה עצמי לעשות משהו בתנועה שלא ארדם או שאני מנכרת וסובלת, אני עובדת לא כל יום אך גם משמרות לילה לפעמים (בעיות שינה היו תמיד גם ללא משמרות)אך מה שקורה שאינני הולכת לישון אחרי 12 ש' העבודה למשל כרגע אני עירה 38 ש' לערך ברציפות....מה זה התופעה הזו? אגב כדור שינה התקש/ה להתמודד עם זה כיוון שהנפש חזקה מכל כימיקל...עזרה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: פורום התמודדות עם מצבי מתח לחץ וחרדה פורום פסיכולוגיה קלינית צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)