נפרולוגיה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

10/03/2008 | 10:34 | מאת: רודד שרה

בתי נמצאת בשליחות בצרפת. לפני שבועיים בעקבות כאבי גב וריח שתן חריף פנתה לרופא משפחה. נשלחה לתרבית שתן, צילום ואולטראסאונד כליות. בתרבית התגלו חיידקי קולי ואילו בצילום ובאולטראסאונד התגלו כליות קטנות. יש לציין שלפני 3 חודשים סבלה מדלקת בדרכי השתן.הרופא הסב תשומת ליבה לעניין הכליות הקטנות. האם יש משמעות לכליות קטנות? האם כליות יכולות להתכווץ?

שרה שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "רפואת משפחה". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)