אנמיה

דיון מתוך פורום  אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

08/02/2008 | 22:33 | מאת: בר

בשבועות האחרונים יש לי סחרחורות, בכל מצב שאני נמצאת, ואני מועדת בזמן הסחרחורת. אני מאוד עייפה, מה שלא היה לפני שהסחרחורות התחילו. חברה שלי בדקה לי בעיניים אם יש לי אדום והיא אמרה שאין, מה שאומר שיש לי אנמיה. כשבודקים בעיניים זה אמין? השאלה שלי היא האם יכול להיות קשר בין הסחרחורות והעייפות מעידות על אנמיה?

09/02/2008 | 12:34 | מאת: אהובה

בר, את יכולה לשאול בפורום "רפואת משפחה" ובפורום "המטולוגיה", אבל , ובלי קשר, הדרך לאבחנה היא בפנייה לרופא/ת המשפחה לבירור. אהובה

זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "המטלוגיה" או לפורום "רפואת משפחה". צוות האתר.

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)